Нардеп Білозір передала важливу техніку на фронт

Автомобілі, Starlink, Mavik та рації Motorolla таку допомогу бійцям передали з Вінниччини.

Про чергову допомогу військовим розповіла народний депутат України Лариса Білозір, а також поділилась відео з подякою від бійців сил територіальної оборони міста Суми.

«Наша сила – в єдності! Ми розуміємо, що нашим захисникам на передовій потрібна допомога, тому намагаюсь щоразу оперативно відгукуватися на їх звернення», – підкреслює в дописі Лариса Білозір.

За її словами, спільно з командою «Ми – Вінничани» на передову передали: бійцям сил територіальної оборони міста Суми Mavik та комплект рацій Motorolla, 58 бригаді комплект Starlink, 150 розвідувальній бригаді автомобіль.

А також народний депутат закупила запчастини для старшокласників та їх наставників для виготовлення десятків fpv дронів.

«Дуже сподіваюсь, що це обладнання допоможе українським воїнам ефективніше виконувати бойові завдання, краще координувати дії та захищати нашу землю від окупантів. Це лише невелика частинка того, що ми можемо зробити, щоб допомогти нашим захисникам та захисницям. Пишаємося нашими воїнами та щиро дякуємо їм за їхню мужність та самовідданість. Разом ми сильніші! Слава Україні! Героям слава!», – йдеться в дописі Лариси Білозір.

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net