Політична Арена Вінниччини

Олег Мейдич передав вінницькій лікарні апарат штучної нирки для лікування військових

Неймовірно вдячні були медики лікувального закладу, де проходять лікування наші поранені військові, за дороговартісний апарат для гемодіалізу (штучна нирка)  Prismaflex.

До п’ яти лікарень Вінниччини, серед яких і заклад, де проходять лікування військові, минулого тижня привезли благодійну допомогу народний депутат України від ВО «Батьківщина» Олег Мейдич, народний депутат Валерій Дубіль та лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Вкотре вщент наповнений необхідними розхідними медичними матеріалами, бус зустріли головні лікарі на медпрацівники Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги, Вінницької обласної лікарні ім. М.І. Пирогова, Погребищанської та Липовецької центральних районних лікарень. 

Неймовірно вдячні були медики лікувального закладу, де проходять лікування наші поранені військові, за дороговартісний апарат для гемодіалізу (штучна нирка)  Prismaflex.

Надання лікарням Вінниччини допомоги у вигляді необхідного обладнання та медичних розхідних матеріалів відбувається не вперше. Олег Мейдич разом з однопартійцями постійно тримає руку на пульсі: контактує з очільниками лікарень, цікавиться, що потребують заклади та сприяє забезпеченню необхідним.

В свою чергу Юлія Тимошенко цікавилася у керівників медичних закладів та медперсоналу Вінниччини, які нагальні питання на державному рівні потрібно вирішувати негайно, щоб покращити умови лікування та реабілітації військових, адже саме лідерка ВО «Батьківщини» очолює відповідну ТСК.

 

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net
Exit mobile version