Сільські школи у Жмеринському районі отримали нове спортивне спорядження

Школи Жмеринського району отримали нове спортивне спорядження завдяки ініціативі народного депутата України Ірини Борзової, Жмеринської міської ради та Жмеринської РВА за підтримки Благодійного Фонду Миколи Філонова “Український Альянс”.

Про це повідомила очільниця партії “Слуга народу” у Вінницькій області Ірина Борзова.

Цей крок став важливим внеском у підтримку молоді, особливо в умовах війни, – зазначила парламентарка.

Зокрема, Браїлівський ліцей отримав спеціальні нові ворота для флорболу, різноманітні м’ячі, набори для флорболу та бадмінтону. Школярі організували міні майстер-клас, демонструючи можливості нового спорядження. Це сприяло не лише підвищенню рівня фізичної активності учнів, але й популяризації нових видів спорту в школі.

У село Мартинівка, яке розташоване серед мальовничих полів та пагорбів Жмеринщини, також доставили нове спортивне обладнання – гімнастичні мати, м’ячі та багато іншого. Завдяки цьому, учні зможуть займатися такими видами спорту, як флорбол, футзал, бадмінтон та регбі, відповідно до нового навчального плану на уроках фізичної культури.

Під час візиту представників фонду до школи, вони мали можливість поспілкуватися з учнями та педагогічним колективом, а також зіграти разом у баскетбол, бадмінтон та теніс. Така підтримка є надзвичайно важливою, адже діти, особливо під час війни, відчувають страх, біль і хвилювання за своїх близьких, зокрема за батьків, які служать в Збройних силах України.

“Нам дорослим вкрай необхідно робити все можливе для того, аби захистити права дітей, аби підтримати наших дітей, які живуть і навчаються в Україні. І сьогодні нам вдалось спільними зусиллями передати дітям спортивний інвентар для того, щоб вони в сільській школі могли грати в ігри спортивні, могли займатися спортом.Дякую за співрацю Благодійному фонду Миколи Філонова « Український Альянс» – йдеться в дописі парламентарки.


Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo


 

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net