Вінницька область продовжує активно підтримувати ЗСУ та Сили Оборони та працювати на перемогу.

Наші захисники отримують допомогу не лише від влади регіону, Вінниці та громад за бюджетні кошти. До допомоги з перших днів великої війни долучились й волонтери, благодійні фонди та громадські об’єднання.

Одне з найактивніших об’єднань на Вінниччині, яке системно допомагає фронту – це громадське об’єднання “Ми-Вінничани” до складу якого входять та партнерами народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.

Лише протягом минулого року “Вінничани” придбали за власні кошти, кошти партнерів та внески учасників ГО сотні дронів різноманітної конфігурації, тепловізорів, прицілів, а ще РЕБи, автомобілі та багато іншого на десятки мільйонів гривень.

Не припинилась ця робота і в 2024 році.

Так вже на початку року “Вінничани” провели масштабний благодійний марафон на якому учасники об’єднання зібрали понад 2 мільйони 200 тисяч гривень для ЗСУ.

Окрім цього, “Вінничани” постійно передають на передову необхідне обладнання, техніку та амуніцію.

 Окрім цього, "Вінничани" постійно передають на передову необхідне обладнання, техніку та амуніцію.

Нещодавно військові записали відеоподяку для народного депутата Геннадія Вацака та ГО “Ми-Вінничани” за чергову допомогу і гарантували, що ця допомога допоможе у знищенні окупантів.

“Такі привіти з передової – найкращі, які лише можуть бути. Дякую вам, воїни,за захист Вітчизни! Нехай оберігає вас Господь, материна молитва та наше плече підтримки. Якнайшвидшої Перемоги!”, – прокоментував відеоподяку військових Геннадій Вацак.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net