Політична Арена Вінниччини

Військовим з Вінниччини передали унікальну техніку для навчання та роботи вогневих груп “Безпечне небо”

Вінницький підрозділ Національної гвардії отримав чергову допомогу від благодійників.

Вінницький підрозділ Національної гвардії отримав чергову допомогу від благодійників. Цього разу гвардійцям передали тренажер, який імітує рух цілей у повітрі та стрільбу по ним.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардійців.

Також гвардійці отримали FPV-дрони та комплекс “Безпечне небо” – спеціальну систему ідентифікації повітряних цілей.

“Постійна підтримка Сил оборони України – це запорука успішного виконання завдань. Вкотре вдячні за допомогу меценатам. Переданий тренажер допоможе практикувати свої навички у виявленні й ураженні ворожих цілей. Комплекс «Безпечне небо» за допомогою своїх сенсорів виявляє повітряні цілі навіть на малих висотах, що допомагає швидше їх знищувати та значно покращує результативність прикриття повітряного простору в нашій зоні відповідальності”, – коментує командир відділення інструкторів вінницького підрозділу Національної гвардії.

Отримані комплекси та дрони допоможуть військовослужбовцям підвищити свою бойову готовність. Це збільшить якість та ефективність виконання завдань нашими військовослужбовцями, як у містах і громадах Вінниччини, так і на передовій.

Як зазначив засновник Благодійного Фонду “Український Альянс” Микола Філонов чергова допомога захисникам – це комплексна та системна робота Благодійного Фонду МХП-Громаді, ГО “Ми-Вінничани” та Андрія Домбровського, які придбали та передали захисникам унікальне обладнання.

“Військові дуже задоволені новими гаджетами, але подібної техніки та обладнання потрібно набагато більше. Тому не зупиняємось і робимо все можливе для подальшого посилення Сил Оборони”, – запевнив Філонов.

Читати також: На другому благодійному марафоні “Мільйон на ЗСУ від Вінничан” зібрали два мільйона гривень на дрони камікадзе

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net
Exit mobile version