Політична Арена Вінниччини

Ірина Борзова про підтримку українського виробництва

Ірина Борзова підтримує розвиток українського виробництва та бізнесу через програму «Зроблено в Україні».

«В Україні важливо створювати робочі місця, розвивати власне виробництво, купувати продукцію нашого виробника і підтримувати український бізнес» – Ірина Борзова.

Україна продовжує роботу над створенням умов для розвитку власного виробництва та залучення інвестицій. Національна економічна платформа «Зроблено в Україні», започаткована на початку цього року Президентом Володимиром Зеленським, має на меті комплексну підтримку бізнесу й підвищення попиту на українські товари.

«Ми маємо перемогти, і це питання виживання. А щоб Україна мала весь необхідний ресурс для своєї Перемоги, мають перемагати також українські товари, українські послуги, українське споживання та український експорт, тобто українські підприємці», – прокоментував Президент України Володимир Зеленський.

Народна депутатка України, голова Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Ірина Борзова наголошує: завдяки бізнесам, які продовжують працювати в Україні й сплачують податки, наша держава має ресурси для забезпечення Сил безпеки та оборони.

«Купувати продукцію українського виробництва – це стимулювати свою, а не чужу економіку. У середньому близько 40% коштів від вартості продукції українського виробництва повертається в бюджет країни. А це – забезпечення нашої армії, обладнання в лікарні, нові робочі місця, пенсії для українців, які завершили свою трудову діяльність», – зазначила Ірина Борзова.

Народна депутатка розповіла про кілька важливих інструментів підтримки бізнесу в межах політики «Зроблено в Україні».

«Це програма «Доступні кредити» для бізнесу, компенсації за купівлю сільгосптехніки українського виробництва, гранти на розвиток переробної промисловості, програма «Власна справа», яка передбачає гранти на відкриття і розвиток бізнесу, пільгові кредити за програмою «єОселя», підтримка індустріальних парків», – говорить Ірина Борзова, голова Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу».

Для прикладу, за її словами, в межах політики «Зроблено в Україні» Вінницький індустріальний парк отримав підтвердження державного фінансування в розмірі 116 млн грн.

«На Вінниччину важливо залучати інвестиції для підтримки регіонального економічного зростання. На базі цього індустріального парку буде розвиватись галузь глибокої переробки аграрної продукції, що дасть поштовх до створення нових робочих місць», – зазначила Ірина Борзова.

Народна депутатка додає, що у Вінниці за адресою вул. Стрілецька, 3-а, працює регіональний офіс «Зроблено в Україні», де підприємці можуть отримати консультації щодо державних програм підтримки бізнесу.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net
Exit mobile version