Штурмову бригаду Нацгвардії “Червона Калина” на Вінниччині поважають і системно підтримують, як місцева влада так і волонетри та меценати.

Значну допомогу героїчним нацгвардіцям надає громадське обʼєднання “Ми-Вінничани” народний депутат Микола Кучер та підприємець-меценат Андрій Домбровський.

Сьогодні “Вінничани” передали 38 модернізованих FPV-дронів оснащенні високотехнологічними камерами: 16 – тепловізійними і ще 22 – вечірніми, які «бачить» в сутінках та при місячному освітленні.

“Ця зброя сьогодні чи найважливіша на фронті, бо хто має рій дронів, той має перевагу. Наш рій уже готовий до бою!”, – зазначили в ГО.“Ворог не сховається від помсти! За кожен обірваний політ найкращих синів і доньок України… За згвалтованих і закатованих дітей і жінок… За зруйновані будинки та скалічені долі… За ненароджене покоління українців… ми повинні помститися… Не бійся – бийся або допомагай тим, хто б‘ється! Лише разом здолаємо цю нечість!”

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер  Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.
Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo
Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net