До п’ яти лікарень Вінниччини, серед яких і заклад, де проходять лікування військові, минулого тижня привезли благодійну допомогу народний депутат України від ВО «Батьківщина» Олег Мейдич, народний депутат Валерій Дубіль та лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Вкотре вщент наповнений необхідними розхідними медичними матеріалами, бус зустріли головні лікарі на медпрацівники Вінницької міської клінічної лікарні швидкої допомоги, Вінницької обласної лікарні ім. М.І. Пирогова, Погребищанської та Липовецької центральних районних лікарень. 

Неймовірно вдячні були медики лікувального закладу, де проходять лікування наші поранені військові, за дороговартісний апарат для гемодіалізу (штучна нирка)  Prismaflex.

  • Щиро, від всього серця я хочу подякувати за апарат для гемодіалізу, який дасть нам можливість рятувати, лікувати важко поранених пацієнтів і важко хворих пацієнтів, які на сьогодні потребують такого виду лікування. Це дасть нам можливість лікувати пацієнтів з гострими ушкодженнями нирок, особливо це актуально при пост турнікетних синдромах, які ми зможемо саме завдяки цьому апарату лікувати і повертати наших поранених і важкохворих військовослужбовців до нормального життя, відновлюючи їх здоров’я, – сказав начальник клініки анестезіології реанімації, інтенсивної терапії та детоксикації Андрій Корсун.

Надання лікарням Вінниччини допомоги у вигляді необхідного обладнання та медичних розхідних матеріалів відбувається не вперше. Олег Мейдич разом з однопартійцями постійно тримає руку на пульсі: контактує з очільниками лікарень, цікавиться, що потребують заклади та сприяє забезпеченню необхідним.

В свою чергу Юлія Тимошенко цікавилася у керівників медичних закладів та медперсоналу Вінниччини, які нагальні питання на державному рівні потрібно вирішувати негайно, щоб покращити умови лікування та реабілітації військових, адже саме лідерка ВО «Батьківщини» очолює відповідну ТСК.

 

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net