Вінницький підрозділ Національної гвардії отримав чергову допомогу від благодійників. Цього разу гвардійцям передали тренажер, який імітує рух цілей у повітрі та стрільбу по ним.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардійців.

Також гвардійці отримали FPV-дрони та комплекс “Безпечне небо” – спеціальну систему ідентифікації повітряних цілей.

“Постійна підтримка Сил оборони України – це запорука успішного виконання завдань. Вкотре вдячні за допомогу меценатам. Переданий тренажер допоможе практикувати свої навички у виявленні й ураженні ворожих цілей. Комплекс «Безпечне небо» за допомогою своїх сенсорів виявляє повітряні цілі навіть на малих висотах, що допомагає швидше їх знищувати та значно покращує результативність прикриття повітряного простору в нашій зоні відповідальності”, – коментує командир відділення інструкторів вінницького підрозділу Національної гвардії.

Отримані комплекси та дрони допоможуть військовослужбовцям підвищити свою бойову готовність. Це збільшить якість та ефективність виконання завдань нашими військовослужбовцями, як у містах і громадах Вінниччини, так і на передовій.

Як зазначив засновник Благодійного Фонду “Український Альянс” Микола Філонов чергова допомога захисникам – це комплексна та системна робота Благодійного Фонду МХП-Громаді, ГО “Ми-Вінничани” та Андрія Домбровського, які придбали та передали захисникам унікальне обладнання.

“Військові дуже задоволені новими гаджетами, але подібної техніки та обладнання потрібно набагато більше. Тому не зупиняємось і робимо все можливе для подальшого посилення Сил Оборони”, – запевнив Філонов.

Читати також: На другому благодійному марафоні “Мільйон на ЗСУ від Вінничан” зібрали два мільйона гривень на дрони камікадзе

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net