Уродженка Вінниці пропагандистка та зрадниця Тетяна Грабович знову у своїх соціальних мережах згадала рідне місто. Нещодавно фанатка путіна прокоментувала ситуацію у невизнаному Придністров’ї.

Самопроголошена “влада” Придністров’я звернулася до Росії по “захист” у зв’язку з “економічною блокадою з боку Молдови”. Відповідну декларацію ухвалив “з’їзд депутатів” невизнаної республіки.

У своєму дописі в Інстаграм Грабович згадала Одесу та Вінницю:

обережно, ворожа пропаганда

«Есть все онования полагать, что в скором будущем Приднестровье будет принято в состав Российской Федерации. А что еще важно, так это то, что Приднестровье граничит с городами Винницей и Одессой».

Нагадаємо, що раніше Тетяна Грабович вже погрожувала розправою усім, хто причетний до того, що її судитимуть заочно в Україні.

Вінницький міський суд прийняв до розгляду обвинувальний акт стосовно 32-річної уродженки Вінниці, нині жительки Москви Тетяни Грабович, яка обвинувачується за п’ятьма статтями Кримінального кодексу України – у закликах до повалення конституційного ладу в Україні, здійсненні інформаційної діяльності на підтримку держави-агресора, пропаганду війни та звеличення окупантів (ч. 2 ст. 109, ч. 1 ст. 110, ст. 436, ч. 2 ст. 436-2 та ч. 6 ст. 111-1 КК України).

Довідка: Тетяна Грабович народилась у Вінниці, у 2008 році закінчила школу №26. Після чого вступила до до Одеської юридичної академії, там вона розпочала свій “робочий шлях”, як кажуть знайомі з історією зрадниці, з експорт послуг.

З 2014 року путіністка проживає в Москві. Там займається антиукраїнською пропагандою. Свою позицію висловлює також в соціальних мережах. Крім того зрадниця написала книгу «Украина как культурное наследие россии: от основания – до краха», де абсолютно і чітко видно антиукраїнську позицію та перекручені історичні факти. Також свою любов до росіїї і путіна екс-вінничанка транслює у своїх піснях «Моя россия» і «День победы».

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і отримуйте політичні новини та якісну аналітику першими https://t.me/politarenainfo

Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net